Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (4.47 secunde)
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova. ... Silviu Tudor Samuila: ... Silviu Tudor Samuila: ... Silviu Tudor Samuila:
"Calin Popescu Tariceanu nu a dovedit virtuti deosebite” Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, liderul grupului senatorial al formatiunii, si-a exprimat ieri speranta ca premierul desemnat Calin Popescu Tariceanu a devenit "mai capabil " in ultimii ani, in contextul in care acesta a parasit Cabinetul Ciorbea "in conditii nu tocmai onorabile ".
Tudor, Paul Pacuraru, Attila Verestoy, George Copos.
Consilierul local PSD al municipiului Targu Jiu, Adrian Tudor, a primit o oferta de a deveni liberal. ... Adrian Tudor nu a dat nici un raspuns propunerii facute de liberali, cerand un timp de gandire.
PRM voteaza impotriva, PSD se mai gandeste Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a respins categoric posibilitatea de a sustine un guvern din care sa faca parte ministri UDMR, iar despre posibilitatea de a sprijini un Cabinet al Aliantei, fara reprezentanti ai Uniunii, a spus ca, mai intai, trebuie vazute programul si echipa.
Vadim Tudor incintat de perspectiva anticipatelor Pentru Partidul Romania Mare, insa, posibilitatea organizarii unor alegeri anticipate este - conform presedintelui Corneliu Vadim Tudor - o veste buna.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a declarat sambata, la scoala de vara a partidului, ca formatiunea sa va solicita sa-i fie atribuite mai multe portofolii, in primul rand cel al Justitiei, intr-un guvern de uniune nationala. ... Tudor.
Corneliu Vadim Tudor a mai castigat un proces.
Colegiul 4 are in componenta Faurei, Ianca, Cazasu, Galbenu, Galbinasi, Gradistea, Jilau, Maxineni, Mircea Voda, Movila Miresii, Racovita, Ramnicelu, Romanu, Salcia Tudor, Scortaru Nou, Silistea, Surdila Gaiseanca, Surdila Greci, Sutesti, Vadeni si Visani, cu 55.427 votanti.
Cu..., tineti minte emisiunea de acum 6 ani, 7 ani, si Cristian Tudor Popescu, si altii parca veneau cu argumente, veneau..., nu cu atmosfera asta otravita, pe care astazi o vezi pe televiziuni.
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
In timp ce, in stilu-i caracteristic, Vadim Tudor se reinscauna oficial in fruntea PRM, Corneliu Ciontu s-a gandit sa lase partidul fara noua deputati si fara o parte dintre sursele de finantare.
Corneliu Vadim Tudor: ... Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a declarat recent ca se urmareste reducerea numarului de functii de conducere. „Voi fi unicul candidat la presedintia PRM si voi avea un nucleu unitar, dur si competent“, a explicat Corneliu Vadim Tudor.
Pe locurile urmatoare se situeaza Adrian Nastase cu 15%, Corneliu Vadim Tudor cu 11%, Mircea Geoana cu 7%, Theodor Stolojan cu 4%, Ion Iliescu cu 3% si Marko Bela cu 2%.
El s-a aratat iritat de un paragraf al motiunii simple, in care se sustine ca, practic, singura casa complet dotata, care a fost data in folosinta unei batrane, a fost cea donata de presedintele PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, in judetul Teleorman.
Ba ca ar fi Cartarescu, intr-o bizara, dedublare, ba Cristian Tudor Popescu, Adrian Nastase, Toni Grecu sau Ioan Grosan. ... A existat un text de al meu care a avut o teribila circulatie pe net, atribuit fiindu-i lui Cristian Tudor Popescu.
PRM va introduce in urmatoarele zile doua motiuni simple, "Averile ministrilor la control" si "La iesirea din iarna, facturile si preturile i-au ruinat pe romani", a anuntat ieri liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim Tudor si-a declarat, de asemenea, convingerea ca si pe social-democrati ii preocupa aceste probleme.
Gazda emisiunii "O data-n viata", de la TVR1, Iuliana Tudor, a urcat sambata seara pe scena Eurovisionului desfasurat la Brasov pentru a-i prezenta pe Ovi si Paula Seling.
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com